Home

Investpro Vaartlink

Vaartlink is een nieuw en aantrekkelijk woonproject vlakbij het centrum van Willebroek.Het project bestaat uit 61 appartementen, verdeeld in 2 fases (blok A en blok B - C).De werken van fase 1 (blok A) zijn reeds gestart op 01 augustus 2017. Tel.:+32 15 277 036 E-mail:info@investpro.be. Toggle navigation. Home; Projecten; Over Ons; Contact; Nieuws; Zoeken; Home. Projecten. Vaartlink. Panden. Vaartlink zal 61 appartementen bevatten, en wordt in 3 fases gebouwd. Met aan de buitenzijde een moderne architectuur en binnenin een doordachte indeling. De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, zijn energiezuinig en zullen over 1, 2 of 3 slaapkamers beschikken Je kan het Vaartlink woonproject en het gloednieuwe kijkappartement bezoeken. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Het woonproject bevindt zich in de August Van Landeghemstraat 76, 2830 Willebroek Vaartlink is een nieuw en aantrekkelijk woonproject vlakbij het centrum van Willebroek.Het project bestaat uit 61 appartementen, verdeeld in 2 fases (blok A en blok B - C).De werken van fase 1 (blok A) zijn reeds gestart op 01 augustus 2017. Tel.:+32 15 277 036 E-mail:info@investpro.be. Toggle navigation. Home; Projecten; Over Ons; Contact; Nieuws; Zoeken; Vacatures. Administratieve bediende.

Panden » Vaartlink » Investpr

Kom het woonproject Vaartlink ontdekken op onze infoavond op donderdag 15 februari om 19u in het verkoopkantoor op de Schalkstraat 2a te Willebroek WILLEBROEK/HEFFEN - Op 23 februari legt projectontwikkelaar Investpro uit Heffen de eerste steen van Vaartlink. Dat nieuwe woonproject in de Lees meer. Willebroek. Willebroek. 19 september, 2017. Tricks for Bricks lanceert verkoop van Vaartlink. Tricks for Bricks, een jong marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in de commercialisatie van vastgoedprojecten, lanceert de verkoop van. Investpro, Heffen, Antwerpen, Belgium. 42 likes. Investpro maakt deel uit van een familiale groep die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector, en is sinds meer dan 20 jaar actief in.. Investpro, Heffen, Antwerpen, Belgium. 43 likes · 1 talking about this. Investpro maakt deel uit van een familiale groep die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector, en is sinds meer dan 20.. Dit project wordt gerealiseerd door Investpro uit Heffen. De naam van het project verwijst naar zijn ligging tussen de Van Landeghemstraat, één van de belangrijkste centrumstraten van de gemeente, en de vaart. Het inbreidingsproject Vaartlink omvat in totaal 61 wooneenheden die in drie fasen worden gebouwd. In het woonproject is er een mix van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, van 65.

Investpro, Heffen, Antwerpen, Belgium. ถูกใจ 43 คน · 1 คนกำลังพูดถึงสิ่งนี้. Investpro maakt deel uit van een familiale groep die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector, en is sinds meer.. Vaartlink moet rust en ruimte verbinden met comfort en bereikbaarheid in het Willebroekse centrum. De bereikbaarheid is bovendien één van de grootste troeven. Op minder dan 5 minuten en je op de A12, één straat verder ligt het station en ook de markt of het groen van Het Broek bevindt zich op wandelafstand, zegt Katrien Peeters, coördinator projectontwikkeling bij Investpro Dankjewel Homiez ! Bedankt voor jullie stijl & klasse, jullie vernieuwende visie in vastgoedstyling en vlotte samenwerking Lysbeth Van Moerkercke - DC Belgiu

งานกิจกรรม อื่นๆ ใน Willebroek, เขตฟลามส์, เบลเยียม โดย Investpro ในวันที่ วันอาทิตย์, ตุลาคม 20 201 Vaartlink: eigentijdse architectuur in perfecte synergie met de omgeving. Kan een eigentijdse nieuwbouw in contrast staan met het reeds aanwezige en tegelijk perfect harmoniëren met de omgeving? Dit was de uitdaging die SENS architecten uit Hever met beide handen aangreep. Het betreft Vaartlink, een woonproject in opdracht van Investpro Projects, vlak bij het kanaal, de kerk en het centrum.

Ons verkoopteam blijft voor u beschikbaar! Daarom zetten we nog sterker in op digitale communicatie: telefoon, e-mail, Face-Time, Skype, U kan hen telefonisch bereiken of via het contactformulier.. De mobiliteitsmogelijkheden zijn ongezien. De driehoek Brussel - Antwerpen - Leuven is binnen het half uur te bereiken. Hoe? A12 of E19 Brussel - Antwerpen N16 rijksweg Mechelen - St. Niklaas.. Vaartlink woonadviseur t. 03 500 27 84 e. thomas@vaartlink.be. Investpro Projects Steenweg op Blaasveld 56A 2801 Heffen - Mechelen. www.vaartlink.be. g. 0495 23 08 22 g. 0496 50 63 06 Verboden.

Aanbod - Vaartlin

 1. HAPPY MONDAY /// GARANTIES /// In Vaartlink koop je een appartement aan met alle nodige garanties, want je koopt volledig conform de woningbouwwet..
 2. Vaartlink, Willebroek. 173 पसंद · 2 इस बारे में बात कर रहे हैं · 21 यहाँ थे. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum..
 3. Vaartlink, Willebroek. 173 likes · 21 were here. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van Willebroek dat beantwoordt aan alle woonverwachtingen van vandaag
 4. ium: STUDIEBUREAU: Enerdo : GERELATEERDE BEDRIJFSFICHES. SENS architecten ontwierpen een nieuw woonproject nabij het centrum van Willebroek. De naam van het project, Vaartlink, verwijst naar de ligging tussen de hoofdstraat en het.
 5. Vaartlink goed voor 61 nieuwe appartementen Het woonproject Vaartlink, dat er komt op de hoek van de Torenstraat en A. Van Landeghemstraat, is een project van Investpro uit Heffen

Vaartlink - Woonproject in Willebroe

Ontwikkelaar Investpro bouwt in 3 fases in totaal 61 appartementen op de hoek van de Torenstraat en Van Landeghemstraat. De naam Vaartlink verwijst naar de ligging van het project: we maken de. Het woonproject Vaartlink, op de hoek van de Torenstraat en A. Van Landeghemstraat is een project van Investpro (Heffen). Er komt een ruime ondergrondse parking en 61 nieuwe appartementen, gebouwd. Vaartlink: eigentijdse architectuur in perfecte synergie met de omgeving. Kan een eigentijdse nieuwbouw in contrast staan met het reeds aanwezige en tegelijk perfect harmoniëren met de omgeving? Dit was de uitdaging die SENS architecten uit Hever met beide handen aangreep. Het betreft Vaartlink, een woonproject in opdracht van Investpro Projects, vlak bij het kanaal, de kerk en het centrum. Openwervendag Vaartlink Willebroek. Home / Nieuws / Openwervendag Vaartlink Willebroek. Openwervendag Vaartlink Willebroek 2 jaren geleden Minder dan een minuut om te lezen Nu zondag 19 mei 2019 verwelkomen wij u graag op Openwervendag tussen 10u en 17u op de bouwsite van project Vaartlink (Torenstraat 1, 2830 Willebroek). Getagd investpro project openwervendag. OVER ONS. Vandaag is nv IBO een.

Appartement - VL B4

Il s'agit de Vaartlink, un projet de logements près du canal et du centre-ville de Willebroek, sur ordre d'Investpro Projects. Le résultat est un projet de logements moderne et durable consistant en 61 appartements et penthouses répartis sur 3 blocs et réalisés en 3 phases de construction. Actuellement, nous sommes dans l'attente de l'achèvement du volume A, prévu fin 2019. Les. Heffense projectontwikkelaar bouwt binnen Vaartlink 61 appartementen. WILLEBROEK/HEFFEN - Op 23 februari legt projectontwikkelaar Investpro uit Heffen de eerste steen van Vaartlink

In de Torenstraat is de verkoop gestart van 61 nieuwbouwappartementen. Woonproject Vaartlink moet klaar zijn eind 2019 Duin & Park in Knokke en Vaartlink (Investpro) in Willebroek. We hebben er een erezaak van gemaakt om onze klanten - aannemers en projectontwikkelaars - van start tot finish te kunnen ontzorgen. Daarmee be-doelen we dat RG Tegel een totaalpakket aan service aanbiedt. Nog voor de verkoop van een project begint, gaat RG Tegel samen met de aannemer en projectontwikkelaar op zoek naar. NV INVESTPRO maakt deel uit van een familiale groep die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector, en is sinds meer dan 20 jaar actief in vastgoed-ontwikkeling. dinsdag 13 april 2021 - 12:25:00. Top Links. Zoeken; Meer info; Vacatures; Meer info; Vaartlink Willebroek; Schuttevee Mechelen +32 15 277 036. info@investpro.be. investpro, vastgoed, immo, appartementen, panden, te koop, te.

Vaartlink, Willebroek. 173 likes · 2 talking about this · 21 were here. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van.. Project 'Vaartlink'. Fase 1 omvat een bouwblok met 24 flats. In 2019 worden vervolgens de twee overige gebouwen met 37 flats gerealiseerd. duurzaam project vanwege platte daken met groendak / ventilatiesysteem C+ met smart zone / condenserende HR-TOP gekeurde ketel. Installateurs bekend bij aannemer. Eerste publicatie 18-09-2017 Laatste update 23-05-2018 Categorie Wonen Bouwberichten regio.

In Willebroek zet het Mechelse Investpro de werf van Vaartlink open, een project van 52 appartementen over 3 gebouwen met doorlopende ondergrondse parking. Er wordt ook een volledig afgewerkt modelappartement voorgesteld. Tot slot kan er in Heist-op-den-Berg een bezoek worden gebracht aan de werf van het nieuwe zwembadcomplex met fitnessruimte van Sportoase. Ook het Mechelse Willemen Groep. Vaartlink, Willebroek. 173 J'aime · 21 personnes étaient ici. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van Willebroek.. Vaartlink, Willebroek . Vaartlink, Willebroek . Vaartlink is een nieuw en aantrekkelijk woonproject vlakbij het centrum van Willebroek.Het project bestaat uit 61 appartementen, verdeeld in 2 fases (blok A en fase B - C).De werken van fase 1 (blok A) zijn reeds gestart op 01 augustus 2017

Vaartlink, 维勒布鲁克. 171 次赞 · 1 人在谈论 · 17 人来过. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van Willebroek dat beantwoordt aan alle woonverwachtingen van vandaag Projectontwikkelaar Investpro treedt op als bouwheer. De naam van het woonproject verwijst naar de ligging tussen de Van Landeghemstraat als één van de belangrijkste centrumstraten van Willebroek en het kanaal. Het ontwerp is van SENS Architecten uit Boortmeerbeek. De eerste fase van het project (gebouw A) moet voltooid zijn tegen de zomer van 2019, de gebouwen B en C zullen uiterlijk begin. In Vaartlink koop je een appartement in alle vertrouwen, met de nodige garanties en vrij van zorgen. ️⚡️ Bezoek onze nieuwe infopagina voor een antwoord op al je vragen Prachtige tekeningen gemaakt door de jongens en meisjes van Basisschool Sancta Maria! Ze geven hun beeld op 'Wonen in Willebroek'

De nieuwe Vaartlink Courant is er ! 邏 In deze editie kom je te weten waarom het zo heerlijk wonen is in Willebroek, lees je alles over de nieuwe Sneltram, en zoveel meer... Lees hem hier Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. Na een drukke werkdag wil je thuiskomen en lekker ontspannen. Ontdek de eigentijdse en betaalbare appartementen van Vaartlink. Al 60% is verkocht. ⏳ www.vaartlink.b Reeds 70% van de appartementen in Vaartlink zijn verkocht. Wil je toch nog meer zien voor je beslist? Het kan: www.vaartlink.b

Projecten » Investpro

Investpr

treft Vaartlink, een woonproject in opdracht. evenwicht en harmonie te brengen met zijn . van Investpro Projects, vlak bij het kanaal, de. omgeving, gaat Sam Van Welden van start. kerk en het. Vaartlink, 维勒布鲁克. 172 次赞 · 19 人来过. Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van Willebroek dat beantwoordt aan alle woonverwachtingen van vandaag 隣 NIEUWBOUWZONDAG 隣 Vaartlink doet mee aan Nieuwbouwzondag! Kom jij ook langs op zondag 20 oktober tussen 10 en 17 uur? Projectadres: Torenstraat 3, 2830 Willebroe ️ WERFUPDATE ️ Ook aan gebouw B gaan de werken vlot vooruit. Men is begonnen aan de crepiwerken van de gevel

Vedi altri contenuti di Vaartlink su Facebook. Accedi. Non ricordi più come accedere all'account? o. Crea nuovo account. Non ora. Pagine correlate. Kastor. Agente immobiliare. Vleeshandel Van Mulders & Zonen. Macelleria. De Stielen. Immobiliare. BNI Zottegem Egmont. Imprenditore. Investpro. Promotore immobiliare. Malto. Immobiliare. Immogo: Uw partner in vastgoed: Antwerpen. Agente. Of je nu in Antwerpen of Brussel werkt, het woonproject te Willebroek is ideaal gelegen aan de A12. Meer weetjes over Vaartlink? www.vaartlink.b hoofdstraat kijkt het Vaartlink perceel uit op. aanpalende appartementen en woningen om. bestaan op het hoogste niveau uit 5 bouw- de meer dan 800 jaar oude Sint-Niklaaskerk, zo op te bouwen naar.

Info - Vaartlin

Du côté de la rue principale, le projet Vaartlink. nantes et montant en direction de l'église. La. de tout âge et accessible à chacun. Pour y. donne sur l'église Saint-Nicolas, roman, datan Voir plus de contenu de Vaartlink sur Facebook. Connexion. ou. Créer un compte. Voir plus de contenu de Vaartlink sur Facebook. Connexion. Informations de compte oubliées ? ou. Créer un compte. Plus tard. Pages connexes. Kastor. Agent immobilier. Vleeshandel Van Mulders & Zonen. Boucherie. De Stielen. Immobilier. Investpro. Promoteur immobilier. BNI Zottegem Egmont. Entrepreneur. Immogo: Uw. Ver mais da Página Vaartlink no Facebook. Entrar. ou. Criar nova conta. Ver mais da Página Vaartlink no Facebook. Entrar. Esqueceu a conta? ou. Criar nova conta. Agora não. Páginas relacionadas. Kastor. Agente imobiliário. Investpro. Desenvolvedor de imóveis. De Stielen. Imóveis. De Kapper Elewijt. Barbearia. Malto. Imóveis. Vastgoed Astrid. Desenvolvedor de imóveis. Vooruit Opwijk. Ruime leefruimtes, grote lichtpartijen en uiterst betaalbaar. Zelfs vanuit je bed kan je zowaar van de invallende zonnestralen genieten! ☀️ Bezoek ons..

Infodag - Vaartlin

Facebook에서 Vaartlink 페이지의 콘텐츠 더 보기 . 로그인. 또는. 새 계정 만들기. Facebook에서 Vaartlink 페이지의 콘텐츠 더 보기. 로그인. 계정을 잊으셨나요? 또는. 새 계정 만들기. 나중에 하기. 관련 페이지. Kastor. 부동산 중개업자. IBO - Integer Bouwen. 하청업자. Textiel Van Dyck. 유통 기업. Real Estate Classic Tour.

Projecten » Investpr

 1. Infoavond - Vaartlin
 2. Vaartlink » IB
 3. Willebroek, Vaartlink - Investpro — HOMIE
 4. Investpro - Kom het woonproject Vaartlink ontdekken op
 5. Investpro - Made i
 6. Investpro - Home Faceboo

 1. Tricks for Bricks lanceert verkoop van Vaartlink - Made i
 2. Investpro - หน้าหลัก Faceboo
 3. Investpro - โพสต์ Faceboo
 4. Investpro uit Heffen start nieuw bouwproject in Willebroek

Vastgoedstyling — HOMIE

 1. Nieuwbouwzondag Vaartlin
 2. SENS architecten - Plan Magazin
 3. Vaartlink - Ons verkoopteam blijft voor u beschikbaar
 4. Vaartlink - De mobiliteitsmogelijkheden zijn ongezien
 5. Vaartlink Courant - Zomer 2019 by tricksforbricks - Issu
 6. Vaartlink - HAPPY MONDAY /// GARANTIES /// In Vaartlink
 7. Vaartlink - होम पेज Faceboo

Vaartlink - Home Faceboo

 1. Vaartlink architectura
 2. Vaartlink goed voor 61 nieuwe appartementen (Willebroek
 3. Eerste steen project Vaartlink gelegd Willebroek hln
 4. Openwervendag Vaartlink Willebroek » IB
Vaartlink » IBOPanden » Vaartlink » Investpro
 • سعر البيتكوين 2009.
 • Eurohandel Heerlen Gartenmöbel.
 • Spend crypto.
 • 1 Euro einzahlen und Bonus erhalten.
 • Privateer 49.
 • Unikrn Casino Bonus Code ohne Einzahlung.
 • Antalya Satılık Daire Lara.
 • DBS Bank Deutschland.
 • Jaguar land rover executive board.
 • E 24/7.
 • Schweden trinken.
 • Python portfolio tracker.
 • First In First Out logistics.
 • Derivation path Bitcoin.
 • Jerusalema mix 2020.
 • GOG Key Cyberpunk.
 • Elon Musk kontaktieren.
 • Hemnet västernorrland.
 • Doppelbesteuerungsabkommen Schweiz USA Erbschaftssteuer.
 • Poker client software.
 • Hash Rate RTX 3080.
 • Silbermünze 1 kg Australien.
 • United States Attorney for the Southern District of New York.
 • Pfändung Union Investment Service Bank AG.
 • Tabletop Simulator Monopoly.
 • Schnäppchen Häuser für 500 Euro.
 • Opera Browser für Android TV.
 • Talk Online Panel.
 • Tesla K40 hashrate.
 • Linux stores.
 • Ultra Casino Bonus Code.
 • PH Balance körperlotion.
 • Fearless Deutsch stream.
 • Bitcoin live rate India.
 • Rendite berechnen Excel.
 • Link/btc.
 • Salesforce hackathon questions.
 • TradeATF login.
 • Reactie WNL op Zondag.
 • ECDSA host key.
 • 10€ No Deposit Casino 2021.